netflix & huil

Hij komt! De Riverdale crossover

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CWHij komt! De Riverdale crossover
RTL

De fans hoopten al op een geniale crossover tussen de nieuwe Netflix-hit Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale, en nu lijkt de producent ook daadwerkelijk toe te geven dat het gaat gebeuren.

Pas op: spoilers!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nu is een crossover tussen de twee shows niet heel ingewikkeld aangezien de plaatsen Riverdale en Greendale, waar Sabrina woont, rechtstreeks naast elkaar liggen. Het is volgens scenarioschrijver Roberto Aguirre-Sacasa dan ook niet de eerste keer dat ze nadenken over een eventuele samenwerking. Zo verklapt hij aan ComicBook: “We hebben veel gesproken over de introductie van Sabrina... We realiseerden ons dat er zoveel dingen speelden dat als we Sabrina introduceerden, het alles dat we hadden gepland zou overschaduwen." 

Maar nu, met de komst van de duisternis in Riverdale, lijkt de langverwachte ontmoeting steeds meer werkelijkheid te worden. “We gaan door met het verkennen van het idee van bovennatuurlijke wezen aan de rand van Riverdale. Dat zou kunnen zijn om naar Sabrina's aankomst te leiden.” Spannend!

Riverdale's Camila Mendes datet met collega
Lees ook

Riverdale's Camila Mendes datet met collega

Maar de oplettende kijker weet dat er stiekem al een crossover heeft plaatsgevonden. Een mini, maar toch! In de zesde aflevering van de duistere Sabrina-remake duikt namelijk niemand minder op dan Ben Button. Ja, dezelfde Ben Button die in het begin van Riverdale’s seizoen drie tijdens een levensgevaarlijk spel Griffins en Gargoyles zichzelf om het leven brengt. De grote vraag is dan ook wat hij doet in Greendale… En of hij echt dood is? 

 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Castleden van Riverdale zien een samenwerking wel zitten. Zo laat actrice Marisol Nichols, wie Hermione Lodge speelt in Riverdale, tegen de Amerikaanse Elle: "Ik bedoel, kom op! Ze zijn in Greendale. Ik zou geschrokken zijn als we aan het eind van het seizoen geen crossover zouden doen.”

Toch is de kans is klein dat Archie, Betty, Veronica of Jughead binnenkort oog in oog komen te staan met de beruchte familie Spellman. “Op dit moment moeten we zorgen dat beide shows hun eigen identiteit krijgen en eigen regels”, zegt scenarioschrijver Roberto Aguirre-Sacasa. To be continued...

Lees meer over
Netflix