helden

Privé-team Kim en Kanye redt huizen van vlammenzee

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrivé-team Kim en Kanye redt huizen van vlammenzee
RTL

Kim Kardashian en Kanye West worden gezien als grote helden. Het koppel heeft een privé-team aan brandweermannen laten komen om hun villa en de huizen van buurtgenoten te redden van de vlammenzee rondom LA.

Nog steeds woedt er in Californië en verschrikkelijke brand. Mensen vrezen voor hun levens, hun bezittingen. Zo ook Kim K. en haar Kanye. Het vuur komt afgelopen vrijdag wel érg dichtbij hun paleisje, waarna een evacuatie volgt. 

Het huis van het paar staat aan het einde van een doodlopende weg en grenst aan een veld. Dat betekent dat als hun paleis in vlammen opgaat, het een domino-effect zou hebben op de hele buurt. Daar laten de twee het niet bij zitten.

Natuurbrand in Californië: Kim Kardashian op de vlucht
Lees ook

Natuurbrand in Californië: Kim Kardashian op de vlucht

Bronnen vertellen aan TMZ dat Kim en Kanye om die reden een heel team aan brandweermannen hebben ingehuurd. Die club was bewapend met brandslangen en heeft ook onvermoeibaar sloten gegraven om een brand bij de huizen te voorkomen. En wat denk je? Succes! Talloze huizen zijn gered. TMZ meldt daarnaast nog dat omwonenden het stel enorm dankbaar zijn.

Lees meer over
Kim KardashianKanye West