Baby baby baby

Joëlle Witschge had 1 procent kans om zwanger te raken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJoëlle Witschge had 1 procent kans om zwanger te raken
RTL

Model Joëlle Witschge heeft zo'n twee weken geleden bekendgemaakt in blijde verwachting te zijn van haar eerste kindje met vriend en sc Heerenveen-voetballer Dave Bulthuis. Maar dat ze zwanger is, mag een wonder zijn.

"Ik heb het in die tijd niet altijd veilig gedaan"

Het model vertelt in Beau Monde, waar zij columnist is, dat de kans op een natuurlijke zwangerschap 1% is bij haar. De blondine is dus zeer verbaasd dat ze zwanger is. "Ik slik al vijf jaar geen pil, ben nog nooit zwanger geweest en nee, ik heb het in die tijd niet altijd veilig gedaan. Zeker niet in lange relaties."   

Joëlle heeft een verdikte baarmoeder en last van cysten op haar eierstokken. Ook heeft ze een voorstadium van baarmoederhalskanker gehad en daarom heeft ze zich enorm afgevraagd of een kindje krijgen wel mogelijk is. Een bezoek aan de gynaecoloog brengt uitslag. Ze moet medicijnen slikken, dan kan ze alsnog zwanger raken.

Joëlle Witschge gaat trouwen
Lees ook

Joëlle Witschge gaat trouwen

Bij thuiskomst besluit de 26-jarige een zwangerschapstest te doen en ja hoor, ze is zwanger! "Al snel zag ik twee streepjes. Elk testje was raak. We konder er niet omheen.”

Vanaf morgen vind je het hele verhaal in magazine Beau Monde.

Lees meer over
Joëlle Witschge