liefde op het tweede gezicht

Geen liefde op het eerste gezicht voor GTST-Marly

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @marlyvdGeen liefde op het eerste gezicht voor GTST-Marly
RTL

GTST-actrice Marly van der Velden is alweer jaren gelukkig met haar liefje Mike Meijer, maar de tortelduifjes vertelden vanochtend in Koffietijd dat er ondanks dat nou niet bepaald sprake was van liefde op het eerste gezicht...

"Ik dacht echt van: oké, dit gaat nog gezellig worden"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marly van der Velden kan zich de ontmoeting met haar grote liefde Mike Meijer nog goed herinneren. "Zijn eerste zin was 'kijk niet zo boos', nou ja, we hadden net de scène opgenomen bij Goede Tijden, Slechte Tijden dat Nina verkracht was. Mike kreeg op dat moment een rondleiding van een collega over de set en die zei: dit is Marly. En toen zei Mike dus van 'nou, kijk niet zo boos'. Ik dacht echt van: pffh, dit gaat nog gezellig worden."

GTST: Meerdijkers opgepast voor Billy de Palma
Lees ook

GTST: Meerdijkers opgepast voor Billy de Palma

Gelukkig raakten de twee al gauw goed bevriend, zo legde Mike uit in Koffietijd. "Het was al vrij snel weer goed hoor, haha. We gingen vaak met een vast groepje samen borrelen of gezellig wat eten. Toen heeft Marly mij op een gegeven moment gezoend en toen kwam alles goed, haha."

Inmiddels zijn Marly en Mike al zo'n tien jaar gelukkig met elkaar. Hun liefde is zelfs bezegeld met de komst van dochtertjes Sammy Rose en Jackie-Rey.

Het gezinnetje deelt via het YouTube-kanaal Channel13 heel wat leuke video's van hun uitstapjes met de familie. Ook de verbouwing van hun nieuwe huis komt uitgebreid aan bod. "We laten niet alleen de leuke dingen zien van zo'n verbouwing, maar ook de minder leuke dingen", aldus Mike.

Benieuwd naar de avonturen van Marly en haar gezinnetjel? Check dan gauw onderstaande vlog op hun familiekanaal Channel13:

Lees meer over
Marly van der Velden