robinson confessions

Stijn heeft spijt van eliminatie Famke Louise

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardStijn heeft spijt van eliminatie Famke Louise
RTL

In Robinson Confessions spreekt Kaj Gorgels elke vrijdag een hoofdpersoon uit de laatste Expeditie Robinson. Deze week: Stijn! En die biecht op dat ze spijt heeft van de eliminatie van Famke Louise.

"Het was tactisch, echt!"

Jody Bernal zat tijdens Expeditie in depressie
Lees ook

Jody Bernal zat tijdens Expeditie in depressie

Stijn laat in Robinson Confessions weten dat het een tactische zet was: "Ik vind Famke echt een schat van een meid, het was tactisch, echt!" Stijn was vooral bang voor de samensmelting, omdat Famke een groot aantal van de Kamp Zuid-leden kende. 

Ook biecht de oud-Goede Tijden Slechte Tijden-ster op dat ze nog een keer samen wil werken met Nienke Plas. Zo ziet ze het bijvoorbeeld wel zitten om een keer iets met haar te co-hosten. "En vloggen?", vraagt Kaj zich af. "Ik kan dus niet vloggen. Ik probeer wel eens een Insta Story te maken van een week en dan denk ik na twee dagen: 'nou mijn leven is niet meer leuk'." Geen vlogs van Stijn dus!

Benieuwd hoe Stijn het er vanaf brengt in de nieuwste Robinson Confessions en of ze beter is dan bijvoorbeeld Donny Roelvink, Corry Konings of I Am Aisha? Je checkt 't in de video hierboven. Stijn heeft ook een hint over de afvaller van volgende week in Expeditie Robinson voor je. Kijken dus!

Elke vrijdag check je een nieuwe Robinson Confessions bij RTL Boulevard.

Lees meer over
Stijn FransenKaj GorgelsExpeditie Robinson