double trouble

Temptation-verleidster maakt opwachting in Ex On The Beach

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-verleidster maakt opwachting in Ex On The Beach
RTL

Ex On The Beach: Double Dutch is terug, en hoe! Gisteravond was de eerste aflevering van het nieuwe seizoen te zien bij MTV en terwijl we genoten van alle drama en romantiek viel ons op iets. Of beter gezegd: iemand... In de eerste minuut spotten we namelijk niemand minder dan Temptation Island-verleidster Yasmine!

Als de eerste aflevering een voorproefje is voor het aankomende seizoen, dan wordt het nog een wilde rit! Helemaal omdat niemand minder dan Yasmine deze reeks haar opwachting maakt. In de allereerste minuut zien we wat ons dit seizoen allemaal te wachten staat en daar komt ook ineens Temptation-verleidster Yasmine voorbij. Ze is niet zomaar even in beeld, maar de camera weet haar vast te leggen terwijl ze en tête-à-tête heeft met een van de boys. Oeh la la!

Teen Mom Farrah Abraham doet mee aan Ex On The Beach
Lees ook

Teen Mom Farrah Abraham doet mee aan Ex On The Beach

Haar gezicht komt niet duidelijk in beeld, maar de bekende tatoeages zeggen genoeg! Kijk zelf maar:

© MTV

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Vlaamse Yasmine was te zien als verleidster in Temptation Island 2018, waar ze vooral met Kevin optrok. Toch is ze nooit met een van de heren de koffer ingedoken. We zullen zien of dat bij Ex On The Beach: Double Dutch wel gaat gebeuren.

Ex On The Beach: Double Dutch is elke zondag om 22:00 te zien bij MTV.

Lees meer over
MTVTv-programma