help mijn man heeft een hobby

John Williams heeft fan-tas-tisch nieuws

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardJohn Williams heeft fan-tas-tisch nieuws
RTL

John Williams neemt ons tijdens zijn theatertour samen met een liveband, Sharon Doorson en een hele rits andere fantastische zangers mee naar de swingende jaren ‘80 en ‘90. Zijn shows zijn zo'n daverend succes dat de tv-presentator nu goed nieuws heeft voor alle volgers van RTL Boulevard.

John Williams helpt Nederlanders met klusproblemen, maar zorgt er nu ook voor dat we allemaal weer wat losser in de heupjes gaan zitten. Vergeet artiesten zoals Bruno Mars, John stelt je in zijn show voor aan grote namen zoals New Jack Swing, Bobby Brown, Johnny Gill, Mary J Blige, Keith Sweat en ga zo maar door! En de ondeugende R&B hits vallen in de smaak, want John staat in uitverkochte zalen! “Dank daarvoor, dank!”, spreekt de muziekliefhebber trots.

John Williams valt voor verliefde fan
Lees ook

John Williams valt voor verliefde fan

En zijn succes moet gevierd worden, en wel op 28 december in theater de Meervaart in Amsterdam. Daar vindt tijdens de feestdagen niet één, maar twee feestjes plaats. En het is volgens John meer dan alleen een avondje uit, het is een complete ervaring. Want na de tournee verandert het theater in een club waardoor je je weer even terug in de tijd waant, aldus John.

Zelfs aanwezig zijn op 28 december? Bestel dan snel je kaartjes hier.

Lees meer over
John Williams