survivaldroom

Ex-liefje Barbie wil meedoen aan Expeditie Robinson

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rolftangelEx-liefje Barbie wil meedoen aan Expeditie Robinson
RTL

Heel wat Bekende Nederlanders dromen ervan om mee te doen aan de kijkcijferhit Expeditie Robinson. Zo ook Rolf Tangel, de oude vlam van Barbie oftewel Samantha de Jong. "Zal mijn droom uitkomen?", schrijft de getatoeëerde Hagenees op zijn Instagram.

Rolf Tangel laat weten helemaal gek te worden van alle kandidaten die dit seizoen vrijwillig Expeditie Robinson verlaten. "Ik zeg je één ding, ik zal never nooit opgeven in Expeditie Robinson."

In een volgende post laat hij weten maar wat graag mee te willen aan het programma. "Zal mijn droom uitkomen?", mijmert de oude vlam van Samantha de Jong op zijn Instagram.

Barbie verlangt enorm naar beide exen
Lees ook

Barbie verlangt enorm naar beide exen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Expeditie Robinson 2018 kent meer opgevers dan ooit tevoren. Dit seizoen verlieten I Am Aisha, Josylvio, Donny Roelvink, Tony Junior, Özgür en Jody Bernal vrijwillig het programma.

Een record aantal opgevers of niet, Expeditie Robinson is nog altijd razend populair. Vorige week stemden er zo'n 1,4 miljoen Nederlands hun televisie af op het survivalprogramma van RTL 5.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wie er allemaal te zien zullen zijn in Expeditie Robinson 2019 is vooralsnog niet duidelijk. Wel kwam onlangs naar buiten dat Dennis Weening niet langer het gezicht zal zijn van het goed bekeken programma.