op zoek naar de ring

Verlovingsring K3's Hanne spoorloos verdwenen?

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© Instagram @hannecarry__Verlovingsring K3's Hanne spoorloos verdwenen?
RTL

Paniek onder de fans van het Vlaamse meidentrio K3. Hanne zou al weken op de bühne staan zonder haar verlovingsring te dragen. En dat zorgt voor een stroom aan geruchten: is de verloving met haar Jorn soms van de baan?

"Eerst en vooral heb ik schrik om hem kwijt te spelen, want het is een exemplaar met een diamant en hij zit nogal los"

Hanne bevestigt aan Story inderdaad haar verlovingsring niet te dragen tijdens de shows van K3, maar daar heeft ze een goede reden voor. “Ik ben te bang. Eerst en vooral heb ik schrik om hem kwijt te spelen, want het is een exemplaar met een diamant en hij zit nogal los. Bovendien zou ik er niet graag kindjes mee verwonden. Dus vaak ligt hij gewoon in een mooi doosje op mijn nachtkastje.”

Liedjes van K3 niet alleen voor kinderen
Lees ook

Liedjes van K3 niet alleen voor kinderen

Jorn vroeg de roodharige K3-zangeres in september ten huwelijk, maar er zijn nog geen concrete plannen voor een bruiloft. “Voorlopig zie ik totaal niet in wanneer ik me daarmee bezig zou moeten houden. Maar dat is niet erg, ik geniet volop van de verloving. Misschien wachten Jorn en ik net als Karen Damen ook wel negen jaar, om dan in het buitenland te trouwen. Misschien ook wel met een kindje erbij? Voorlopig blijft het vooral bij dromen.”

De bruiloft zal nog wel even op zich laten wachten. “Omdat we wisten dat we bij wijze van spreken toch niet binnen het jaar zouden trouwen, heeft Jorn nu al de vraag gesteld. Zijn manier om te tonen dat hij heel zeker is van onze relatie.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
K3