ontroostbaar

Ali B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The voice of HollandAli B en Waylon breken hart van kleuter in The Voice
RTL

De 33-jarige Victoria heeft maar een droom: zangeres worden. Haar kleine zoontje is uiteraard haar allergrootste fan en hij is dan ook ontroostbaar als zijn mama niet door is naar de volgende ronde. Ali en Waylon kunnen het verdriet van het huilende jongetje niet aanzien en besluiten om de kleine spruit te troosten. Te schattig.

Coach Ali zit er héél dichtbij, maar besluit eindelijk toch niet te drukken. Als na het einde van het nummer nog altijd niemand gedrukt heeft, is het zoontje van Victoria compleet in tranen. Als Waylon en Ali het ventje in de gaten krijgen, smelt hun hart en besluiten ze hun stoel te verlaten om de kleine Aiden te troosten.

Anouk haalt uit naar Lil' Kleine in The voice of Holland
Lees ook

Anouk haalt uit naar Lil' Kleine in The voice of Holland

"Wij hoorden in een keer achter in de zaal 'ahhh' en toen keken we naar het raam en zagen we twee grote jongens helemaal in tranen", vertelt Waylon als hij de familie van Victoria ontmoet. Ondanks de goede bedoelingen van de coaches kan het zoontje van Victoria niet stoppen met huilen.

Toch mag de 33-jarige kandidate trots zijn op zichzelf. "We hoorden een ongelofelijk bereik", complimenteert Ali haar. Maar doordat het optreden halverwege een beetje inzakte besloot hij niet te draaien. "Maar je kunt echt trots zijn op jezelf."
 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meer audities? Kijk dan volgende week om 20:30 naar The voice of Holland bij RTL 4.

Lees meer over
WaylonAli BThe Voice Of Holland