roerige tijden

Eerste beelden spectaculaire decembermaand GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© GTSTEerste beelden spectaculaire decembermaand GTST
RTL

Goede Tijden, Slechte Tijden stevent af op een bloedstollende decembermaand. In de promo voor de komende maand is te zien dat het leven van de inwoners van het altijd onrustige soapdorp Meerdijk weer eens volledig op zijn kop wordt gezet.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De oplettende Goede Tijden, Slechte Tijden-kijker weet het al een tijdje, maar nu neemt Maria eindelijk iemand in vertrouwen over haar geheim: Daan is haar zoon! Grote vraag blijft echter wat er precies gebeurd is in het verleden tussen Maria en Eduard. En hoe zal Rik gaan reageren op het feit dat hij familie is van zijn gezworen liefdesrivaal Daan?

GTST komt weer met zenuwslopende wintercliffhanger
Lees ook

GTST komt weer met zenuwslopende wintercliffhanger

Ondertussen lopen de gemoederen ook hoog op bij de familie Sanders. Het begint er namelijk op te lijken dat iemand bezig is met het naspelen van Janine's luisterboek, Kwaad Bloed. Dit idee drijft Janine tot waanzin. De volgende stap in haar boek is immers het plegen van een lugubere moord...

Ook de kerstdagen verlopen allerminst rustig. Zo vraagt Marieke zich hardop af wanneer het tijd is voor euthanasie, lijkt Bing niet om te kunnen gaan met de rol van Amir in het leven van de kleine Max en staat er een ongenodigde gast bij de familie Bouwhuis op de stoep. 

Benieuwd naar wie er bij Anton op de stoep staat en naar alle andere perikelen in Meerdijk? Kijk dan iedere werkdag naar Goede Tijden, Slechte Tijden, 20.00 bij RTL 4.

Lees meer over
GTST