in kampvuur en vlam

Eerste stomende beelden Temptation Island USA zijn heter dan heet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal USA NetworkEerste stomende beelden Temptation Island USA zijn heter dan heet
RTL

Het nieuwe seizoen van de Amerikaanse versie van Temptation Island begint al op 15 januari. Als we de eerste beelden mogen geloven, is deze serie net zo dramatisch als de Nederlandse versie. Op je kijklijstje zetten dus.

De Amerikaanse versie van Temptation Island is bijna hetzelfde als de Nederlandse: vier stellen gaan op reis en een groep verleiders doet er alles aan om de relatie eens flink te testen. Omdat in Amerika alles altijd bigger en better is, doen er zelfs 24 verleiders mee en wordt de kans om vreemd te gaan daarmee een stuk groter. Toch is er wel één verschil. Volgens de presentator doen de singles alleen maar mee aan de show om liefde te vinden. Tja, dat kun je bij de Nederlandse versie toch niet stellen.

Als we de eerste beelden mogen geloven. gaat het er aan de andere kant van de oceaan heet aan toe. Zo zien we koppels samen in een jacuzzi en is er een hoop gerommel onder de lakens.

Hoe is het nu met de verleiders van Temptation Island?
Lees ook

Hoe is het nu met de verleiders van Temptation Island?

Temptation Island werd voor het eerst in 2001 in de Verenigde Staten uitgezonden. Het was alleen niet echt een groot succes en daarom kwam er geen gevolg. Nu lijkt het erop dat de Amerikanen het toch weer gaan proberen. Op 15 januari begint de nieuwe reeks. Wanneer we deze in Nederland kunnen zien, is nog niet bekend.

Lees meer over
Temptation Island