beschuit met muisjes

Zoontje voor Boer zoekt Vrouw-koppel Leo en Eline

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO / Boer zoekt VrouwZoontje voor Boer zoekt Vrouw-koppel Leo en Eline
RTL

Nog meer mooi babynieuws uit Boer zoekt Vrouw-land. Boer Leo, bekend van seizoen 2014/2015, en zijn vrouw Eline zijn afgelopen weekend trotse ouders geworden van een prachtig kereltje: Guus. De kersverse papa en mama delen het blijde nieuws vandaag op de website van Boer zoekt Vrouw.

Welgeteld drie dagen na de BZV-afterparty komt de kleine Guus ter wereld, gewoon op de boerderij van het gelukkige stel. “Mijn zusje is verloskundige, dus die is ’s nachts meteen gekomen. Het is heel erg fijn en vertrouwd dat je zusje dat kan doen. We luisteren gewoon naar haar en dan komt het wel goed", spreekt Eline trots.

Babynieuws in Boer zoekt Vrouw-land
Lees ook

Babynieuws in Boer zoekt Vrouw-land

Het is het tweede kindje voor het BzV-koppel. Het stel heeft al een zoontje van 13 maanden, Ties. Trots vertelt vader Leo op de site over de grote boer van Guus: "Hij loopt nu sinds twee weken. Dan doet hij zijn laarsjes aan en stapt hij over het erf.”

Dat hij nu zijn speelgoed moet delen, snapt hij nog niet helemaal. “Vlak na de geboorte hebben we Ties uit bed gehaald en hebben we hem zijn broertje laten zien. Hij zat zo nieuwsgierig uit z’n ogen te kijken… Dat is zo mooi. Prachtventje is het.”

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw