Over & uit

Deze acteurs verlieten het afgelopen jaar GTST

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPDeze acteurs verlieten het afgelopen jaar GTST
RTL

Het is elk jaar een komen en gaan van onze favoriete GTST-soapies. Gelukkig komen er altijd nieuwe sterren bij, maar van Noud, Sjoerd en Stijn hebben we helaas afscheid genomen.

Dag Ruud! 

Waarom: Ruud Feltkamp (29) gaf de rol van Noud na twaalf jaar op om zich met zijn broer volledig te kunnen richten op hun cryptomuntenbedrijfje, een bedrijf in bitcoins.

Laatste scène: Een emotioneel afscheid van zijn soapoma Jette van der Meij (Laura). Noud gaat naar Tokio. Een voordeel, dan kan hij altijd weer terug komen. Wie weet!

Ruud Feltkamp vanavond voor het laatst te zien in GTST
Lees ook

Ruud Feltkamp vanavond voor het laatst te zien in GTST

Dag Guido! 

Waarom: Na zeven jaar was het voor Guido Spek (28) tijd voor iets anders: “Ik heb het enorm naar mijn zin bij GTST. Ik ben altijd voor de rol gegaan, maar er zijn veel meer dingen die ik kan en wil doen; schrijven, het theater in en muziek maken.” 

Laatste scène: Sjoerd Bouwhuis verlaat Meerdijk voor een wereldreis en komt – in ieder geval voorlopig – niet in de serie terug.

Dag Stijn! 

Waarom: Stijn Fransen (28) hield het na bijna drie jaar in de soap definitief voor gezien. Ze wilde zich op nieuwe projecten richten. Stijn was al te zien als presentatrice in het kinderprogramma Zapplive. En we wachten in spanning af waar de actrice nog meer mee gaat komen, 

Laatste scène: Sam, fotografe in spe, vertrekt naar New York voor een stage. Leuk voor Stijn, jammer voor ons.