Mooi was die tijd

Hoe gaat het nu met de sterren uit Costa!?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Ray Christian Hoe gaat het nu met de sterren uit Costa!?
RTL

De film Costa! kwam in 2001 uit en ging over een stel knappe proppers aan de Spaanse kust, daarna volgde de succesvolle serie. Hoe gaat het achttien jaar later met de ‘soapies’ die toendertijd immens populair waren ?

Michiel Huisman 

Speelde Bart

M.I.C.H.I.E.L. H.U.I.S.M.A.N. De naam zegt genoeg. He is living the American dream, woont in New Orleans met vrouw actrice Tara Elders (remember Najib & Julia?) en dochter Hazel. Michiel (38) speelde o.a. in Treme, Game of Thrones, Orphan Black, The Age of Adalineen er volgt meer.

Hasta la vista baby: Er komt een vervolg op Costa!
Lees ook

Hasta la vista baby: Er komt een vervolg op Costa!

Katja Schuurman 

Speelde Frida

Wie kent haar niet? Katja (43) werd bekend door GTST, scoorde een nummer-1 hit met Linda, Roos & Jessica (Ademnood)en acteerde in films van o.a. de vermoorde regisseur Theo van Gogh, en richtte de fair trade stichting Return to Sender op. Ze was getrouwd met Thijs Römer (2006-2015) met wie ze dochtertje Sammie (8) kreeg en is verloofd met kok Freek van Noortwijk (29). Binnenkort is Katja met nieuwe programma’s bij RTL te zien. 

Froukje de Both 

Speelde Agnetha, de vriendin van Frida

Froukje (46) is actrice, tv- en radiopresentatrice. Ze werd in 1997 bekend door haar rol in Goudkust. Ze heeft een dochter Emma met ex Jeroen te Rehorst. De twee zouden gaan trouwen, maar zes jaar geleden verliet ze hem voor dj Niek van der Bruggen (35). Die relatie strandde afgelopen zomer.

Bas Muijs

Speelde Paul, Paulo

Bas Muijs (42) speelde zeven seizoenen Stefano in GTST. Daarna volgde Costa!. Drie jaar lang speelde hij Italo Ferrero in Voetbalvrouwen en hij presenteert diverse programma’s. Zijn hart ligt bij theater. Hij heeft een zoon en een dochter met zijn geliefde Sabine. 

Georgina Verbaan 

Speelde Janet de Wit, vriendin van Rens

De 39-jarige Georgina brak door als Hedwig in GTSTZe is actrice, presentatrice en schrijfster. Ze poseerde in Playboy om haar belastingschuld af te lossen, waarna er ophef ontstond. Ze zouden namelijk nep zijn. Uiteindelijk liet ze daarom röntgenfoto’s maken om te bewijzen dat ze echt zijn. Ze is moeder van dochter Odilia, die uit haar relatie met Rob van de Wouw is geboren.  

Daan Schuurman 

SpeeldeRens van Lokeren, vriend van Janet

Acteur Daan Schuurmans (46) is happy met vrouw Bracha van Doesburgh en hun dochtertje Sophia en de tweeling Kees en Boris. Zijn cv is eindeloos. Onlangs speelde hij nog de hoofdrol in Ik weet wie je bent, de populaire Nederlandse dramaserie over een strafrechtadvocaat, die werd uitgezonden op NPO3. 

Kürt Rogiers 

Speelde propper Tommy Desmet

Eén van die proppers was de knappe Tommy, gespeeld door de Vlaamse acteur en presentator Kürt Rogiers (47). Later volgden onder andere Phileine zegt Sorry (naast, hé, daar heb je hem ook weer: Michiel Huisman) en Vet Hard. Tegenwoordig speelt hij Lars in het populaire Familie, op de Vlaamse zender VTM. Hij is getrouwd met Els en vader van Merlijn en Lola. 

John Wijdenbosch 

Speelde Björn Borgers

De enige acteur die in alle 51 afleveringen van Costa! te zien was. Werd bekend door de serie Fort Alpha. Na zijn acteer-avontuur koos John voor een andere weg en werd socialevaardigheidstrainer en postbezorger. Heel tragisch, in 2017 kwam hij samen met zijn vrouw en dochter bij een ongeval op de autosnelweg A6 bij Lelystad om het leven, nadat hij met zijn auto in het water was beland. Hij was 44 jaar.