mannetje van de radio

De dag voor Edwin Evers vliegt voorbij

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDe dag voor Edwin Evers vliegt voorbij
RTL

De marathonuitzending van Evers staat op vliegt voorbij voor dj Edwin Evers, die vrijdag afscheid neemt van Radio 538. "We zijn om zes uur begonnen, maar ik heb het gevoel dat het nog maar heel kort bezig is. Dus het gaat enorm snel. En het is fantastisch", zei Edwin Evers voor de camera van het ANP.

"Ik heb het gevoel dat het nog maar heel kort bezig is"

Evers is bezig aan de finale van het radiotijdperk Evers staat op. Tijdens de uitzending komen tal van artiesten langs, onder wie Glennis Grace, Gerard Joling en Guus Meeuwis.

Einde van een tijdperk: Edwin Evers voor het laatst op Radio 538
Lees ook

Einde van een tijdperk: Edwin Evers voor het laatst op Radio 538

Edwin Evers: "Ik laat het maar een beetje over me heenkomen. Het is een komen en gaan van mensen. Soms weet ik niet eens wie er komt. Het zijn allemaal mensen die we de afgelopen jaren veel gesproken hebben. Of telefonisch of artiesten die langs zijn geweest. Veel artiesten hebben de afgelopen jaren hier opgetreden. Het is leuk om die te spreken en om ze te kunnen bedanken."

De radiomaker uit Hardenberg houdt er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar komt er bij zijn afscheid niet onderuit. "Met zo’n afscheid is dat zo. Daar moeten we met zijn allen maar gewoon van genieten. Het programma heeft lang gelopen, daar mogen we best trots op zijn met zijn allen. Dat zijn we ook."

Edwin Evers gaat zich na zijn afscheid meer bezighouden met zijn eigen band en het schrijven van muziek. Ook verwacht hij weer terug te keren op de radio, alleen weet hij nog niet waar en wanneer.

Lees meer over
Edwin Evers