sex sells

Sexdagboek Heleen van Royen wordt verfilmd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSexdagboek Heleen van Royen wordt verfilmd
RTL

Sexdagboek, de bestseller van Heleen van Royen verschijnt binnenkort op het witte doek. Op Instagram laat de romanschrijfster weten dat de contracten voor de boekverfilming inmiddels zijn getekend.

"Mooi einde van 2018"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lekker lezen: De bouquetroman van een piepjonge Heleen van Royen
Lees ook

Lekker lezen: De bouquetroman van een piepjonge Heleen van Royen

Vergeet de steamy Fifthy Shades-triologie, Heleen van Royen komt namelijk met een nieuwe verfilming van haar Sexdagboek, waar je rode oortjes van krijgt. "Mooi einde van 2018", noemt Heleen haar nieuwe project. Details mag de diva nog niet verklappen, maar ze attendeert haar volgers op Instagram erop om vooral 'stay tuned' te blijven.

Aan RTL Boulevard verklapt Heleen hoe de film eruit gaat zien. “Je denkt dan misschien aan een soort pornoachtige beweging", vertelt ze. "Maar dat wordt het niet. Het sexdagboek is natuurlijk wel het uitgangspunt: “Maar in weze zal het gaan over een schrijfster die een sexdagboek gaat schrijven."

Wie de hoofdrol heeft in de film is nog niet bekend. In januari gaat Heleen pas beginnen met het zoeken naar een regisseur. Ze gaat er dan ook vanuit dat de film in 2020 op het witte doek te zien is.

Lees meer over
Heleen van Royen