prangende vraag

Monica Geuze was klaar met ex-vriendje Lil' Kleine

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze was klaar met ex-vriendje Lil' Kleine
RTL

Ruim 2,5 jaar geleden liep de relatie van Monica Geuze en Lil' Kleine op de klippen. De twee hielden hun lippen stijf op elkaar wanneer er gevraagd werd naar de reden van hun liefdesbreuk, maar vandaag geeft de YouTube-ster dan eindelijk duidelijkheid over hun break-up.

"Op een gegeven moment gebeuren er dingen in een relatie en dan ben je op een gegeven moment klaar met elkaar"

Op haar YouTube-kanaal heeft Monica Geuze een video geplaatst waarin ze vragen van haar fans beantwoord. Zo krijgt Moon ook de vraag waarom het destijds is uitgegaan met haar ex-vriendje Lil' Kleine.

ZIEN: Lil' Kleine shopt voor een vermogen aan kerstcadeautjes
Lees ook

ZIEN: Lil' Kleine shopt voor een vermogen aan kerstcadeautjes

Waar de YouTube-koningin normaal gesproken niet ingaat op vragen over haar voormalige lover, reageert ze dit keer wél op de prangende vraag. "Op een gegeven moment gebeuren er dingen in een relatie en dan ben je op een gegeven moment klaar met elkaar. Nou, op dat punt waren wij ook wel." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Inmiddels is Monica gelukkig met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze samen dochtertje Zara-Lizzy Noé heeft. Lil' Kleine heeft het geluk gevonden bij Jaimie Vaes, aan wie hij in 2019 het ja-woord zal geven. 

Veel contact hebben de voormalige love birds dan ook niet meer, zo laat ze weten aan haar kijkers. "Alleen als we elkaar zien, dan groeten we elkaar normaal. Er zijn no hard feelings, geen ruzie of sensatie. Soms gaan relaties over en zij hebben er vrede mee", aldus Monica.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Monica GeuzeLil Kleine