een gezellig samenzijn

Ondanks zwaar 2018: Roy Donders geniet volop van de kerst

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @roydonderstvOndanks zwaar 2018: Roy Donders geniet volop van de kerst
RTL

Roy Donders heeft een behoorlijk moeilijk jaar achter de rug. Daarom vindt de stylist van het zuiden het maar wat fijn om de kerstdagen door te brengen met de mensen die hem dierbaar zijn.

"Het kerstdiner was weer geslaagd"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roy Donders deelt via Instagram wat kiekjes van het gezellige samenzijn met de familie Donders. Van zus Rian, neefje Mika tot aan zijn ouders Nel en Frans, ze zijn allemaal bij Roy aangeschoven om samen de kerst door te brengen.

"Het kerstdiner was weer geslaagd. Heerlijk met z’n allen bij elkaar. Geniet van vandaag en op naar 2019", schrijft de altijd goedlachse Brabander bij de foto.

Roy Donders reageert op faillissement: 'Intens verdrietige dag'
Lees ook

Roy Donders reageert op faillissement: 'Intens verdrietige dag'

Roy staat ook met de kerstdagen even stil bij de mensen die hij zo erg mist. Zo heeft hij het nog altijd erg moeilijk met het overlijden van zijn grootouders. 

Via Instagram deelt hij een foto waarop te zien is hoe hij een kusje naar de hemel blaast. "Een kusje voor alle engeltjes daar boven."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

2018 was een rampzalig jaar voor 'ons Royke'. Zo werd zijn zaak failliet verklaard, ging Roy gebukt onder het verdriet om zijn geliefde opa en oma en liep de relatie met Marvin definitief op te klippen.

Hopelijk heeft Roy in het nieuwe jaar wat meer geluk. De krullenbol is in ieder geval vastbesloten om zijn zangcarrière weer nieuw leven in te blazen.

Lees meer over
Roy Donders