helemaal over de rooie

Paul 'Influenza' de Leeuw wil Famke Louise in de Top 2000

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @pauldeleeuw/ANPPaul 'Influenza' de Leeuw wil Famke Louise in de Top 2000
RTL

Paul de Leeuws typetje Influenza is boos. Ze is erachter gekomen dat Famke Louise niet in de Top 2000 staat en dat pikt ze niet. Daarom springt ze op de bres voor haar grote idool.

"Ze begrijpen het gewoon bij de Top 2000 niet"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke Louise: 'Ik ben echt een selfmade woman'
Lees ook

Famke Louise: 'Ik ben echt een selfmade woman'

"Ik ben echt over de gele, of over de blauwe of over de rooie", begint Influenza haar betoog. Dagenlang zit ze te luisteren naar NPO Radio 2, maar ze hoort maar geen Op Me Monnie, Slide of Fan op de radio.

Pauls alterego is megafan van de rapster. "Ze is mijn grote voorbeeld. Ze is influencer nummer 1, NikkieTutorials vind ik helemaal niks." Nikkie krijgt meteen een sneer: "Ik vind d'r make-up gewoon niet goed."

Volgens Influenza zou het alleen maar logisch zijn als Famke op 1 zou staan in de lijst der lijsten. "Famke Louise heeft miljoenen followers...", legt ze uit. "Dan zeggen mensen wel: 'nou ja, ze kan niet zingen'. Nee, die George Michael kan zeker zingen!"

Ze sluit haar betoog dan ook af met een opbeurende boodschap voor de rapster: "Famke Louise, je kan er echt niks aan doen hoor. Hartje Hartje. Ze begrijpen het gewoon bij de Top 2000 niet."

Lees meer over
Paul de LeeuwFamke Louise