goed nieuws

Derde seizoen van Stranger Things komt eraan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixDerde seizoen van Stranger Things komt eraan
RTL

Fans van de Netflix-hit Stranger Things zullen de datum 4 juli in hun nieuwe agenda onderstrepen. Netflix maakte op Nieuwjaarsdag de premièredatum van het derde seizoen bekend. In de Verenigde Staten is 4 juli een nationale feestdag, de Amerikanen vieren dan Indepenence Day.

Afgelopen zomer maakte de streamingdienst al bekend dat seizoen 3 zou worden uitgesteld tot de zomer van 2019. Hoofdrollen zijn er opnieuw voor Winona Ryder, David Harbor, Finn Wolfhard en Millie Bobby Brown. Nieuwe castleden zijn volgens The Hollywood Reporter Cary Elwes als gladde burgemeester en Jake Busey als lokale verslaggever.

Stranger Things seizoen 3 loopt vertraging op
Lees ook

Stranger Things seizoen 3 loopt vertraging op

Netflix onthulde de premièredatum op de eerste dag van het jaar met een teaser op YouTube. Die speelt zich af op oudejaarsavond van 1984, op het punt van de jaarwisseling in New York. Zodra de klok twaalf uur aanwijst en het vuurwerk op Times Square losbarst, komt er een geheim gecodeerd bericht in beeld en valt het beeld scheef. Netflix heeft ook een nieuwe poster uitgebracht met daarop de tekst: One summer can change everything.