droevig nieuws

PLL-Shay Mitchell kreeg een miskraam in 2018

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPLL-Shay Mitchell kreeg een miskraam in 2018
RTL

Pretty Little Liars- en You-ster Shay Mitchell is dit jaar begonnen met het delen van tragisch nieuws via Instagram. Ze onthult dat ze in 2018 een miskraam heeft gehad.

"Alhoewel het een geweldig jaar was, was er ook iets ellendigs"

© Instagram @shaymitchell

De actrice deelt op haar Instagram stories een overzicht van haar hoogtepunten van het afgelopen jaar. Helaas was er ook een groot dieptepunt. Dat meldt ze met een foto van een echo en een gebroken hartje. Daarbij schrijft ze: "Alhoewel het een geweldig jaar was, was er ook iets ellendigs."

De 31-jarige vrouw deelt na de hartverscheurende foto nog een bericht waarin ze zegt: "We hebben allemaal te maken met verschillende worstelingen en uitdagingen in het leven. En soms is het gemakkelijker om alleen de goede tijden te laten zien op social media, dat is wat veel mensen ertoe brengt om het te bekritiseren vanwege het gebrek aan authenticiteit."

Ze sluit haar bericht af met: "Doordat zoveel mensen me volgen op Instagram en mijn berichten lezen, is het zowel ongelooflijk nederig als enorm opbeurend. De steun en genegenheid waarvan zovelen zich laten zien, doet mij goed tijdens mijn donkerste dagen, waarvan er één was dat ik een miskraam kreeg van het kind van mijn hoop en dromen."

Shay heeft niet vertelt wie de vader van het kindje is. Wel is ze recentelijk gelinkt aan Matte Babel, een tv-host en producer. Hij heeft tot nu toe niets over de miskraam gezegd.

Lees meer over
Shay Mitchell