lief!

Nienke Plas geen spat veranderd de laatste jaren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nienkeplasNienke Plas geen spat veranderd de laatste jaren
RTL

Het performance-virus stroomt door de aderen van Nienke Plas. Al op jonge leeftijd raakt ze gefascineerd door de spotlights. Ze grijpt als klein meisje dan ook elk moment aan om zichzelf lekker te laten zien. "Er is niets veranderd', concludeert de YouTube-ster en zangeres nu.

"Eat, dress up & dead goings van de spanning while performing"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Franse Djadja-zangeres groot fan van Nienke Plas
Lees ook

Franse Djadja-zangeres groot fan van Nienke Plas

Op Instagram deelt Nienke drie heerlijke kiekjes uit haar jeugd. Op het eerste plaatje is een jonge Nien te zien met een big smile op haar schattige gezichtje. Op de volgende foto kijkt de zangeres recht in de camera met een geschminkte snoet. Op het laatste kiekje is ze al een stuk ouder en heeft ze een microfoon in haar handen, een geboren zanger. "Eat, dress up & dead goings van de spanning while performing", schrijft de YouTube-ster lacherig op Instagram. 

Afgelopen november lanceerde Nienke haar eerste nummer Vrijdag. Daarnaast is de 32-jarige Nienke vooral actief als vlogger: haar YouTube-kanaal heeft 198.000 abonnees. Vorig jaar presenteerde ze Zon, zuipen, ziekenhuis: hier is het feestje. Samen met Dennis Weening en Rick Brandsteder volgde ze feestende jongeren tijdens hun vakantie in Europese badplaatsen. En tot voor kort was ze te bewonderen in Expeditie Robinson.

Lees meer over
Nienke Plas