Killer body

Pippa Middleton 11 weken na de bevalling weer helemaal strak

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images Pippa Middleton 11 weken na de bevalling weer helemaal strak
RTL

Pippa Middleton en haar man James Matthews hebben het druilerige Britse weer verruild voor het zonovergoten Saint-Barthélemy, zo is te zien op nieuwe foto’s van het stel. Toch hebben veel mensen enkel oog voor de slanke lijn van Middleton, die zo’n tien weken geleden beviel van haar eerste kind.

"Ik zocht naar een manier om veilig te sporten tijdens mijn zwangerschap"

De twee werden op het strand gefotografeerd en Pippa was gehuld in een hagelwitte bikini, waarin ze alweer in topvorm oogt. Het zusje van Kate Middleton is van nature een sportfanaat en maakte tijdens haar zwangerschap dan ook geen uitzondering.

Onderzoek naar schoonvader Pippa Middleton om verkrachting tiener
Lees ook

Onderzoek naar schoonvader Pippa Middleton om verkrachting tiener

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

“Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, heb ik mijn normale ritme van ‘vier à vijf dagen per week’ sporten omgegooid. Ik zocht naar een manier om veilig te sporten tijdens mijn zwangerschap”, liet ze eerder weten in haar column voor supermarktketen Waitrose. “Ik heb gemerkt dat mijn lichaam verandert en dat ik aankom. Als ik echter blijf sporten en bewegen, voel ik mijn lichaam ook sterker worden, zodat het een gezonde zwangerschap, geboorte en herstel aankan”, besloot ze.

Pippa Middleton verwelkomde in oktober samen met haar man James Matthews hun eerste zoon. Het mannetje luistert naar de naam Arthur Michael William.

Lees meer over
Pippa Middleton