zo moeder, zo zoon

Patty Brard beschouwt oud-soapie Guido Spek als verloren zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @pattybrardPatty Brard beschouwt oud-soapie Guido Spek als verloren zoon
RTL

Patty Brard heeft weliswaar al jaren geen contact met haar dochter Priscilla, maar vertelt in Party wel een soort vervanger te hebben gevonden in voormalig GTST-acteur Guido Spek. "Hij is als een verloren zoon van me", aldus de televisiediva.

"Ik ben echt dol op hem"

Patty Brard zegt stapelgek te zijn op ex-soapie Guido Spek. "Het is een lekker jong. Ik ben echt dol op hem. Hij is als een verloren zoon, een soort van kind van me."

Patty Brard over comeback Luv': 'Die tijd is voorbij'
Lees ook

Patty Brard over comeback Luv': 'Die tijd is voorbij'

Samen met Guido en nog een andere vriend heeft Pat zelfs een groepsapp. "We hebben met zijn drietjes een groepsapp, waar Antoine onlangs is uitgestapt. Die werd gek van alle appjes, haha."

Pat en Guido zijn zelfs zó close, dat het voormalig GTST-icoon een kamer huurt in de villa van Patty en haar liefje Antoine. "Bij mij beneden heeft hij zijn muziekstudiootje en een drumstel staan, dat kan natuurlijk niet bij hem op zijn flat."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toch zorgt de muzikaliteit van Guido ook weleens voor problemen in huize Brard. "Ik heb weleens heel hard gezongen toen zij er niet was, toen zeiden de buren: 'Heel mooi was dat, maar de vorige keer was Freddy Mercury er, en dat was niet zo mooi", vertelt de verloren zoon van Patty lachend aan het weekblad.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het gezang van Guido zorgde voor het nodige geklaag van de buren, zo legt Patty uit. "Hij kan heel mooi zingen, maar op Freddy Mercury moest hij nog even oefenen, zo hoorde ik van de buren, haha."

Lees meer over
Patty BrardGuido Spek