beter laat dan nooit

Barrie Stevens maakt opwachting in GTST

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBarrie Stevens maakt opwachting in GTST
RTL

Na Bertrie Wierenga en Cecilia Adorée maakt er nog een nieuw gezicht zijn entree in Goede Tijden, Slechte Tijden. Niemand minder dan Beter Laat Dan Nooit-icoon Barrie Stevens zal binnenkort namelijk in de serie verschijnen als binnenhuisarchitect Rudie.

"Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen"

In RTL Boulevard laat Barrie Stevens weten erg uit te kijken naar zijn nieuwe acteerklus. "Het is geweldig. Goede Tijden, Slechte Tijden is al 28 jaar een begrip in Nederland. Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen. Het is zo'n geoliede machine. Van productie, schmink tot aan de catering... het is ongelooflijk."

Nieuwe GTST-dame zorgt voor reuring in soapdorp Meerdijk
Lees ook

Nieuwe GTST-dame zorgt voor reuring in soapdorp Meerdijk

Toch is voor de van oorsprong Engelse acteur nog behoorlijk wennen om zoveel teksten uit zijn hoofd te moeten leren. "Het is heel pittig. Ik krijg echt enorme pakken met scripts."

Barrie legt uit hoe hij de teksten vervolgens uit zijn hoofd leert: "Midden in de nacht spreek ik dan de teksten van de ander in met een bandrecorder. Ik neem dus de tekst van de andere acteur op, daar luister ik naar en dan geef ik antwoord tegen de bandrecorder."

Barrie zal in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien zijn als Rudie, een man op leeftijd die binnenhuisarchitect van beroep is. Over een maand zal hij zijn opwachting maken in de bekendste soap van Nederland.