Official

EOTB-Viktor hoteldebotel op het broertje van Brody

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @viktorloukaEOTB-Viktor hoteldebotel op het broertje van Brody
RTL

De verlegen Viktor uit Ex on the Beach: Double Dutch wilde in de series niks weten van de spraakmakende Brody. Nu blijkt dat ze wél gevallen is voor zijn broertje Donnie.

Eerder gingen er al geruchten dat de twee iets met elkaar zouden hebben. Viktor plaatste toen een foto in haar Instagram Stories met Donnie en een hartje erbij.

Gisteren kwam dan eindelijk het hoge woord er toch uit. En nu de laatste aflevering van Ex on the Beach te zien is geweest kan de blondine eindelijk van de daken schreeuwen dat ze gelukkig is met haar nieuwe liefje. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Is dit met wie Viktor van Ex on the Beach eindigt?!
Lees ook

Is dit met wie Viktor van Ex on the Beach eindigt?!

Viktor had niet veel geluk in de villa. Haar ex Renan spoelde aan en dat ging voor even goed. Hij maakte wel duidelijk dat het voor hem meer lust was dan liefde. Toen de oude bekende van Temptation Island, Yasmine, aanspoelde liet Renan Viktor dan ook direct als een blok vallen.

De weken erna lag ze wel in één bed samen met de man die he-le-maal loco is, Brody. Voor hem werd het ook al snel duidelijk dat Viktor niks met hem zou doen. In the end heeft het toch goed uitgepakt en heeft ze haar geluk in de liefde gevonden. 

Lees meer over
MTV