met heel zijn hart

Man Bibian Mentel eert haar met lieve woorden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMan Bibian Mentel eert haar met lieve woorden
RTL

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, heeft op Facebook een ode gebracht aan zijn vrouw. Bij de 46-jarige snowboardster werd vorig jaar vastgesteld dat er voor de tiende keer kanker was gevonden, maar toch blijft ze volgens haar man meer geven dan vragen.

"Daarom hou ik van jou met heel mijn hart!"

Edwin deelt een ontroerend verhaal over Bibian. Ze reed op zaterdagavond helemaal naar Apeldoorn voor de verjaardag van een vrouw die ze niet kende. Bibian deed dat om een brief voor te lezen als steun in haar gevecht tegen kanker. Volgens Edwin alleen maar omdat een vriendin van haar vroeg of ze dat wilde doen. "Terwijl je zelf aan de zware medicijnen zit omdat die kut kanker weer terug is", schrijft hij.

Bibian Mentel pakt goud op Paralympische Spelen
Lees ook

Bibian Mentel pakt goud op Paralympische Spelen

Hij is daarom ontzettend trots op zijn vrouw. "Natuurlijk ben ik trots op al je gouden medailles. Natuurlijk ben ik trots op alle prijzen die je hebt gewonnen. Maar het zijn de acties als vanavond waar ik het meest trots op ben." Volgens Edwin kunnen mensen altijd rekenen op de onbaatzuchtige steun van zijn vrouw. "Omdat jij liever geeft dan vraagt. Daarom hou ik van jou met heel mijn hart!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bij Bibian werd in 2001 haar onderbeen geamputeerd vanwege botkanker. Sindsdien is er steeds opnieuw kanker in haar lichaam gevonden. Vorig jaar kreeg ze voor de tiende keer de diagnose. Hiervoor slikt ze nu zware medicijnen.

Lees meer over
Bibian Mentel