Wie Is Niet De Mol?

Nieuwe theorie laat zien waarom Nikkie Wie is de Mol? verlaat

Door Avrotros··Aangepast:
© AVROTROSNieuwe theorie laat zien waarom Nikkie Wie is de Mol? verlaat
RTL

Het was weer een spannend uur afgelopen zaterdag vol opdrachten, mollenacties en vraagtekens voor de kandidaten van 'Wie Is De Mol?' En er kwam voor twee kandidaten geen groen licht. Uiteraard aanleiding om weer hevig te speculeren.

Nu eindigde de aflevering spectaculair, aangezien de executie plaatsnam op negen verschillende plekken. Telkens kwam er een groot groen licht tevoorschijn, behalve bij twee van de kandidaten. Het lot van Nikkie en Robert is daarmee nog onduidelijk. 

WIDM staat bekend om de plot twists, maar het is toch vreemd dat er niemand is afgevallen in deze derde aflevering. In de seizoensopening is er namelijk ook niemand uitgegaan. Dit komt wel vaker voor in het programma, maar niet zo vaak en snel achter elkaar. 

Nikkie de Jager pakt iedereen in tijdens Wie is de Mol?
Lees ook

Nikkie de Jager pakt iedereen in tijdens Wie is de Mol?

Het heeft voor grote ophef gezorgd bij de kijkers en er wordt hevig gespeculeerd wie eruit ligt. Met een beetje goed speurwerk lijkt het er toch echt op dat Nikkie de Jager, aka NikkieTutorials, haar koffers mag pakken. 

De reden is wel iets anders dan je misschien zou denken. Afgelopen mei is het stiefbroertje van de make-up goeroe overleden en dat zou middenin de opnames zijn geweest. Deze heftige gebeurtenis zou verklaren waarom Nikkie het programma als vanzelfsprekend moest verlaten. 

Daarnaast is er nog een aanwijzing die bevestigt dat we afscheid gaan nemen van Nikkie. Het lijkt erop dat ze namelijk op het gebouw zit waar het rode licht vandaan komt. 

Op dit moment gaat het slechts om speculatie en zal je aanstaande zaterdag weer moeten inschakelen om erachter te komen wie de spelshow verlaat. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Nikkie de JagerRobèrt van BeckhovenWie is de Mol?