open boek

Nicolette Kluijver: 'Ik ben niet vreemdgegaan'

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© ANPNicolette Kluijver: 'Ik ben niet vreemdgegaan'
RTL

Nicolette Kluijver en haar man Joost Staudt vechten voor hun huwelijk. Dat liet het management van de presentatrice twee weken geleden weten aan RTL Boulevard. Volgens verschillende geruchten zou Nicolette overspel hebben gepleegd, maar aan Story vertelt ze nu hoe het echt zit.

"Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels"

Half januari werd duidelijk dat het huwelijk van de twee in zwaar weer zit. Een inmiddels verwijderde Instagram-post van de presentatrice wees daarop. "Het beste wat je soms kunt doen als je van iemand houdt, is ze laten gaan", stond er in een foto. Nicolette schreef daaronder met een emoji van een gebroken hart "we zullen de beste vriendjes blijven."

Het management van Nicolette liet eerder al aan RTL Boulevard weten dat de ziekte van Nicolette een grote impact heeft gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk. "De liefde is er nog steeds en de wil om te knokken voor het gezin", stond er in het statement.

Nicolette Kluijver en man knokken voor hun huwelijk
Lees ook

Nicolette Kluijver en man knokken voor hun huwelijk

Nu reageert de blondine voor het eerst op de geruchten dat een slippertje de reden zou zijn voor de breuk. "Van alles wat ik al op mijn bord heb, krijg ik ook nog te maken met leugenachtige roddels dat ik vreemd zou zijn gegaan. Dat klopt absoluut niet."

 

Lees meer over
Nicolette Kluijver