nachtegaaltje

Samantha Steenwijk zet zinnen op presenteren The Voice

Door RTL Boulevard/Story··Aangepast:
© ANPSamantha Steenwijk zet zinnen op presenteren The Voice
RTL

Nu Wendy van Dijk RTL inruilt voor SBS6 is er een plekje vrij bij The voice of Holland. Maar wat zangeres Samantha Steenwijk betreft hoeven ze niet lang te zoeken, ze zou dolgraag het presentatie-stokje van haar willen overnemen.

"Het zou toch heel leuk zijn om als oud-deelneemster dit programma te presenteren"

Het is niet de eerste keer dat Samantha Steenwijk aangeeft graag te willen presenteren. Goede vriend Gerard Joling heeft haar daar de afgelopen tijd al klaar voor gestoomd. "Ik keek vroeger altijd met plezier naar Gerard wanneer hij Sterren Dansen op het IJs presenteerde", vertelt Samantha aan Story. "Dat wil ik ook."

En ook Geer gelooft met heel zijn hart in het talent van de Nederlandstalige zangeres. "Volgens Gerard ben ik geknipt om te presenteren. En mocht het tussen hem en Gordon écht niet meer gaan, zie ik onszelf een duo vormen. Daar heeft Gerard het zelf ook al over", opperde ze al eens eerder in een interview met Story. "We hebben dezelfde humor en durven elkaar ook af te branden. Maar altijd met een lach en nooit intens gemeen."

Samantha Steenwijk brengt een ode aan haar moeder
Lees ook

Samantha Steenwijk brengt een ode aan haar moeder

Niet per se een schaatsprogramma, maar een grote weekendshow staat wel hoog op haar lijstje. "In 2017 stond ik in de finale van The Voice, en het zou toch heel leuk zijn om als oud-deelneemster dit programma te presenteren", stelt ze voor.  Ze weet dan ook als geen ander wat er in het hoofd van de kandidaten omgaat. "Natuurlijk besef ik dat de kans klein is, maar ik droom er wel van."

Lees meer over
Wendy van DijkSamantha SteenwijkThe Voice Of Holland