no regerts

Ariana Grande blundert met spelfout in nieuwe tatoeage

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesAriana Grande blundert met spelfout in nieuwe tatoeage
RTL

Zangeres Ariana Grande is niet bang voor naald en inkt, zo heeft ze al een aantal tatoeages laten zetten in het verleden. Nu heeft ze een nieuw plakplaatje ter gelegenheid van haar nieuwe single 7 Rings. Helaas is dit toch niet helemaal goed verlopen.

"Maar gelukkig ben ik dol op kleine barbecues"

Ariana Grande heeft een tatoeage laten zetten en een foto hiervan gedeeld op sociale media. De tekst is in het Japans en is gezet om het succes van haar nieuwste single te vieren. Het nummer 7 Rings staat namelijk op 1 in Amerika en dat heugelijke feit moest natuurlijk vereeuwigd worden. Ariana liet de tekst 七輪 op de palm van haar hand zetten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuwe album Ariana Grande komt al over twee weken
Lees ook

Nieuwe album Ariana Grande komt al over twee weken

Helaas voor Ariana, maar deze tekens zijn niet de juiste vertaling voor zeven ringen. In plaats daarvan verwijst het naar een soort mini bbq. De zangeres ziet haar fout inmiddels in. "Ik ben inderdaad een teken vergeten", schrijft ze. "Maar gelukkig ben ik dol op kleine barbecues". Bovendien blijft de tattoo niet altijd zitten, meldt ze. Het zit namelijk op een fragiele plek waar het snel zal slijten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Ariana GrandeTatoeage