helemaal loco loco

EOTB-Brody geeft toe dat hij typetjes speelde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal MTV NederlandEOTB-Brody geeft toe dat hij typetjes speelde
RTL

De 27-jarige Brody wist met zijn opvliegerige karakter voor flink wat opschudding te zorgen in de villa van Ex on the Beach: Double Dutch. Maar nu blijkt dat hij het allemaal in scène heeft gezet. "Eigenlijk ben ik gewoon een hele lieve rustige jongen", aldus de herrieschopper in een nieuwe video van EOTBDD: Wat Gebeurde Er Next?

"Als ik deze drama zou veroorzaken, dan wist ik zeker dat het een vuurwerkshow werd"

In de YouTube-video van MTV biecht 'Bad Boy' Brody op dat hij gedurende de opnames niet altijd helemaal zichzelf is geweest. “In sommige situaties heb ik me exorbitant gedragen en echt een typetje neergezet. Daar heb ik echt mezelf proberen uit te vergroten in een vergrote versie van Bordy, die Brody eigenlijk niet is (...) Maar in sommige situaties ben ik ook wel gewoon Brody, zoals Brody is.”

EOTB-Brody komt met zijn eigen Loco Loco-truien
Lees ook

EOTB-Brody komt met zijn eigen Loco Loco-truien

En terugkijkend op het verleden ziet hij nu ook in dat hij hier en daar wel eens te ver is gegaan. Denk: de situatie met Renan en zijn koffer, en de ruzie met Mezdi tijdens het feest op het strand.  "Als ik deze drama zou veroorzaken, dan wist ik zeker dat het een vuurwerkshow werd", is zijn verklaring. Volgens Brody had hij iets meer moeten nadenken, en minder moeten drinken. Dan was ‘ie misschien iets slimmer overgekomen. “In plaats van dat ik nu op een chimpansee leek, met nul hersencellen.”

Toch heeft hij geen spijt van zijn buitensporige acties: "Ik deed mee aan Ex On The Beach om bekend te worden en volgens mij is dat aardig goed gelukt." Al hoopt hij wel nog ooit een keer de ware Brody te kunnen laten zien.