openhartig

Vriendinnen Meghan Markle doen boekje open

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVriendinnen Meghan Markle doen boekje open
RTL

Vijf vriendinnen van Meghan Markle hebben voor het eerst een boekje opengedaan over alle geruchten rondom hun vriendin. Tegenover People Magazine vertellen ze onder meer dat alle negatieve berichten over Meghan gelogen zijn.

"Het is superpijnlijk”

Ook over haar vader zijn ze openhartig. Zo zou zij, na haar bruiloft met Prins Harry haar vader een brief hebben geschreven. Hierin zou ze hem hebben gesmeekt om te stoppen met van haar een slachtoffer te maken. Thomas Markle zou hierop hebben gereageerd met de bizarre vraag om een fotoshoot met zijn dochter.

Een verdere poging tot contact zou Thomas niet hebben geprobeerd, aldus de vriendinnen. “Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk”. Meghan zou kapot zijn van wat haar vader heeft gedaan. 

Meghan Markel onder vuur op Twitter
Lees ook

Meghan Markel onder vuur op Twitter

De vriendinnen, die anoniem hun verhaal doen, ontkrachten ook veel leugens die rondgaan over Meghan. Zo is ze helemaal niet veranderd in een diva, maar ze zou juist lief en zorgzaam zijn gebleven. Ook van een eventuele ruzie met haar schoonzus, Kate zou geen sprake zijn. 

Lees meer over
Meghan Markle