Everything's gonna be alright

Kim Kardashian maakt zich geen zorgen over komst nieuwe baby

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© The Tonight Show Starring Jimmy FallonKim Kardashian maakt zich geen zorgen over komst nieuwe baby
RTL

Kim Kardashian was te gast bij het late night-programma van Jimmy Fallon. De realityster was te gast om haar nieuwe parfumlijn en make-up te promoten. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij, Kim vertelde ook dat ze zich totaal geen zorgen maakt over de komst van baby nummer vier.

"Ik voelde een enorme verandering om van één naar twee te gaan. Dat voelde als van één naar twintig"

In het interview met Jimmy Fallon bespreekt Kim Kardashian haar gezinsuitbreiding. Ergens deze zomer zal baby nummer vier voor Kim en Kanye geboren worden. Het powerkoppel heeft al drie kinderen: dochter North, zoontje Saint en jongste dochter Chicago. De realityster maakt zich echter geen zorgen, omdat "ouders van vier de meest verlichte en kalme ouders zijn." 

"Ik voelde een enorme verandering om van één naar twee te gaan. Dat voelde als van één naar twintig," licht Kim toe. Van twee naar meer kinderen is dus een makkie voor de realityster. "Vier zorgt ook voor een betere verdeling. Nu heb ik er altijd twee en Kanye eentje." Het wordt nu slechts afwachten wat het powerkoppel de nieuwe spruit gaat noemen. Het is al wel bekend dat het kindje, dat geboren wordt via een draagmoeder, een jongetje is.

Kim Kardashian weer in de bres voor gevangenen
Lees ook

Kim Kardashian weer in de bres voor gevangenen

Er was tijdens de uitzending ook wat tijd voor gekkigheid. Kim en Jimmy speelden een spelletje genaamd Can You Feel It? Hierin gisten de twee wat er in een doos zat. Dit zorgde voor veel hilariteit en ongemakkelijkheid. "Als er een spin inzit, dan ga ik letterlijk dood," verklaarde Kim. 

Lees meer over
Kim KardashianJimmy FallonKanye West