geld of ik schiet

Nieuwe details seizoen 3 La casa de papel uitgelekt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNieuwe details seizoen 3 La casa de papel uitgelekt
RTL

Hoewel eerdere berichten ons deden geloven dat het derde seizoen van La casa de papel zich afspeelt in Italië, lijkt het er nu tóch op dat de nieuwe klus plaatsvindt in Madrid.

Vorige maand doken diverse acteurs opeens op in het prachtige Florence en bleken er verschillende opnames te zijn geweest in de Italiaanse stad. Veel fans gingen er dan ook vanuit dat het derde seizoen draait om een roof in Italië.

Maar volgens de laatste geruchten speelt het nieuwe seizoen zich gewoon af in Spanje. Volgens de Spaanse website eCartelera zou de Spaanse Bank het doelwit seizoen. 

Roof van goudstaven

Het zou niet gaan om een simpele bankoverval, maar om een roof van goudstaven. Volgens de site liggen deze gewilde staven in zware kluizen zo'n 48 meter onder het stadsplein, de Plaza de Cibeles.

Het wordt een spectaculair seizoen, want de kluizen zijn zó goed beveiligd dat ze bij een mogelijke beroving zich automatisch vullen met water, waardoor niemand meer kan ontspannen. En laat er afgelopen januari nu een regen aan valse bankbiljetten gevonden zijn op het plein. Verdacht...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix komt na La Casa de Papel met nóg vijf Spaanse series
Lees ook

Netflix komt na La Casa de Papel met nóg vijf Spaanse series

Derde seizoen

Netflix heeft nog niet bevestigd of het derde seizoen inderdaad gebaseerd is op de overval op de Spaanse bank. Maar volgens insiders is er al eerder gesproken over een terugkeer van de serie naar Madrid. Helaas is ook nog niet bekend wanneer het derde seizoen op Netflix verschijnt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom La casa de papel? Houd dan RTL Boulevard goed in de gaten!

Lees meer over
Netflix