overname

Linda de Mol wordt creatief directeur Net5

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol wordt creatief directeur Net5
RTL

Nadat Linda de Mol zelf de overstap naar Talpa maakte, verhuist nu ook haar platform met haar mee. Mood for Magazines, de uitgeverij van haar tijdschrift LINDA., en Talpa hebben bekendgemaakt nauw te gaan samenwerken. Daar blijft het niet bij voor Linda, zij wordt daarnaast ook creatief directeur van Net5.

"Ik zie door deze nieuwe samenwerking echt enorm veel mogelijkheden"

Linda zal deze functie samen met de hoofdredacteur van LINDA., Jildou van der Bijl, invullen. De presentatrice laat weten: "Ik zie door deze nieuwe samenwerking echt enorm veel mogelijkheden om het mooie merk en bedrijf, dat LINDA. geworden is, verder uit te bouwen op alle platformen en helemaal toekomstproof te maken en verheug me er enorm op om samen met Jildou Net5 tot de leukste vrouwenzender van Nederland te maken.”

Linda de Mol: 'Ik reken op lagere kijkcijfers dan bij RTL'
Lees ook

Linda de Mol: 'Ik reken op lagere kijkcijfers dan bij RTL'

Uitgeverij Mood for Magazines werd mede-opgericht door Linda de Mol en was de afgelopen 15 jaar onderdeel van Sanoma Media Nederland. In deze tijd werd het magazine LINDA. uitgebouwd met diverse extensies als LINDA.meiden, de LINDA.foundation, L’HOMO., LINDAnieuws en LINDA.tv.

Lees meer over
Linda de MolJildou van der BijlTalpaNet5