Congrats

Katy Perry en Orlando Bloom stappen in het huwelijksbootje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesKaty Perry en Orlando Bloom stappen in het huwelijksbootje
RTL

Katy Perry en Orlando Bloom hebben bekendgemaakt dat ze zijn verloofd. Het stel bevestigt het heugelijke nieuws op Instagram.

"Volledig gebloeid"

De zangeres en de acteur hebben op Instagram laten weten dat het officieel gaat gebeuren: ze gaan trouwen. Katy heeft een foto geplaatst waarop we haar en Orlando kunnen zien, maar vooral ook haar verlovingsring. Bovendien hangen er overal hartjes-ballonnen dus heel waarschijnlijk is Orlando gister tijdens Valentijnsdag op zijn knieën gegaan voor zijn vriendin. "Volledig gebloeid", zegt Katy over de verloving. Wanneer het stel in het huwelijksbootje stapt is nog onbekend. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Katy Perry en Orlando Bloom nemen de volgende stap
Lees ook

Katy Perry en Orlando Bloom nemen de volgende stap

Katy en Orlando zijn al drie jaar samen, maar zijn wel een paar keer uit elkaar gegaan tussendoor. Hiervoor was Orlando getrouwd met model Miranda Kerr en zij hebben samen een zoontje, Flynn. Dit huwelijk duurde slechts drie jaar. Katy is hiervoor getrouwd geweest met Russel Brand, maar dat schip strandde al na een kleine twee jaar. Katy en Russell gaven een extravagante bruiloft in India. Het is nu afwachten wat Katy en Orlando gepland hebben. 

Lees meer over
Katy PerryOrlando Bloom