wist-je-datje

Bijzondere feitjes over de cast van Modern Family

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© IMDBBijzondere feitjes over de cast van Modern Family
RTL

Nog één seizoen en dan moeten we helaas afscheid nemen van de hitserie Modern Family. Daarom een lijstje met bijzondere feitjes die je nog niet wist over de cast van de hitshow.

Documentaire

De momenten dat de Dunphys of de Pritchets tegen de camera aan praten is niet alleen om commentaar te leveren. Het doel was namelijk dat de families zouden worden gevolgd door een documentairemaker. Leuk extraatje: die documentaire zou worden gemaakt door een Nederlander genaamd Geert Floortje. Het verhaal zou zijn dat deze Geert bij de Pritchet-familie zou hebben ingewoond als uitwisselingsstudent en als volwassen man zijn teruggekeerd om de documentaire te maken. Helaas besloten de makers om hiermee stoppen, nog voor de eerste aflevering was gemaakt. Toch lieten ze de cast tegen de camera praten. 

Modern Family stopt na het elfde seizoen
Lees ook

Modern Family stopt na het elfde seizoen

Homoseksueel

Het homoseksuele echtpaar Cam en Mitchell lijkt voor elkaar gemaakt. Toch zou dat nooit in het dagelijks leven gebeuren. De acteur die Cam speelt, Eric Stonestreet, is namelijk een heteroseksuele man, die de rol van excentrieke homoseksueel erg goed kan spelen.

Fizbo de clown

Om even bij Cam te blijven, Fizbo de clown was niet een bedenksel van de schrijvers, maar Eric verkleedde zich als klein kind al als clown. Onder de naam Fizbo was Eric vanaf zijn elfde al te boeken voor kinderfeestjes. 

Zwanger

Claire, die de moeder in het gezien van de Dunphys speelt, is in de allereerste aflevering veel te zien terwijl ze allerlei voorwerpen voor haar buik houdt. Van een wasmand tot een kussen. Dit komt omdat Julie Bowen, die de rol van Claire op zich neemt, op dat moment achtenhalve maand zwanger is. Als je die aflevering nu terugkijkt, valt het gelijk op. 

Luke is slim

In de serie speelt Nolan Gould de rol van Luke, een ietwat dommige jongen die liever buiten is dan in de schoolbanken zit. In werkelijkheid is Nolan een genie. Hij behaalde zijn middelbareschooldiploma al op zijn dertiende. 

Britney Spears

Niemand minder dan Britney Spears zou een rol spelen in de serie. Britney liet al vaker weten groot fan te zijn van de komedie. In seizoen drie hadden de schrijvers een rol voor haar in elkaar gezet. Helaas is dit nooit zover gekomen, de zangeres reageerde te laat op het aanbod.