zaak jussie smollet

Donald Trump mengt zicht in zaak Jussie Smollett

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDonald Trump mengt zicht in zaak Jussie Smollett
RTL

President van de Verenigde Staten, Donald Trump, voelt zich persoonlijk betrokken bij de zaak rond Jussie Smollett, die een mishandeling in scène zette om zijn carrière een boost te geven. Hij eist genoegdoening van de acteur omdat de acteur eerder verklaarde dat zijn aanvallers iets schreeuwden over "MAGA country", een verwijzing naar Trumps slogan Make America Great Again. Daaruit kon worden opgemaakt dat Jussie door Trump-aanhangers zou zijn belaagd.

"Hoe zit het met MAGA?"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Hoe zit het met MAGA en de tientallen miljoenen mensen die je hebt geschoffeerd met je racistische en gevaarlijke opmerkingen?'', wil de president van Jussie Smollett weten. Hij stelde zijn vraag donderdag via zijn favoriete medium, Twitter.

Jussie Smollett opgepakt om valse aangifte
Lees ook

Jussie Smollett opgepakt om valse aangifte

Jussie Smollett zei in zijn eerste verklaring tegen de politie dat hij slachtoffer was geworden van anti-lhbt-geweld. De twee mannen die hem in elkaar zouden hebben geslagen, zouden ook zijn hoofd in een strop hebben geduwd en daarbij hebben geroepen: "Dit is MAGA country!” Ook werd hij naar eigen zeggen gevraagd of hij "die vieze zwarte flikker uit Empire" was.

Lees meer over
Donald Trump