bij ons in de jordaan

Robbie Williams spreekt een aardig moppie Nederlands

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesRobbie Williams spreekt een aardig moppie Nederlands
RTL

Robbie Williams heeft een heerlijke Amsterdamse tongval, zo is te horen op Instagram.

"Rob, waar kom jij vandaan?"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Robbie Williams houdt alle ballen met gemak hoog
Lees ook

Robbie Williams houdt alle ballen met gemak hoog

In het filmpje ligt de Angels-zanger zelf compleet in het deuk terwijl hij een paar zinnen Nederlands praat. "Rob, waar kom jij vandaan?", wordt door Brahim Fouradi gevraagd aan de zanger. “Uit de Jordaan Wat nou?” antwoordt de Engelsman met een plat Amsterdams accent. De heren gaan helemaal stuk, en ook onder de video blijkt dat zijn volgers geen genoeg krijgen. "Deze gozer, geweldig" en "ik ga stuk" zijn enkele comments onder de post van de Nederlandse Brahim, die vroeger succes had met zijn broer als rapduo.

Uit een eerdere post van Brahim blijkt dat hij samen met de populaire zanger en zijn team druk aan het schrijven is. En uit de komische video is op te maken dat de twee overduidelijk dezelfde humor hebben.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Brahim Fouradi vormde samen met zijn broer Mohamed het rapduo Fouradi. In 2005 tekenden de broers een driejarig contract bij plantenmaatschappij Walbomers, waarna ze in 2006 hun debuutsingle 1 ding uitbrachten. De broers maken inmiddels geen muziek meer, maar vormen het management van grote rapper zoals Josylvio en Sevn Alias.

Lees meer over
Robbie Williams