liefdesbaby

André en Monique druk in de weer met gezinsuitbreiding

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquenoellAndré en Monique druk in de weer met gezinsuitbreiding
RTL

Het ging een tijd niet zo goed met het liefdesnestje van André Hazes en zijn Monique, maar daar is nu niets meer van te merken. Het stel is verliefder dan ooit en wil dan ook dolgraag een broertje of zusje voor hun zoontje, André Junior.

"De kinderwens is er nog steeds"

Het afgelopen jaar kreeg Monique een hoop te verduren. Zo moest ze noodgedwongen afscheid nemen van haar steun en toeverlaat: hondje Dunya. En afgelopen december overleed tot overmaat van ramp haar geliefde stiefmoeder. Ook was Mo veel in de media door haar relatie met André Hazes. Zo zou er regelmatig hommeles zijn tussen Monique en haar zeventien jaar jongere lief.

Inmiddels hebben de twee elkaar weer helemaal gevonden en is een tweede liefdesbaby meer dan welkom. "De kinderwens is er nog steeds", spraken ze hun wens afgelopen oktober al uit in weekbad Story. “Van onze vorige ICSI-poging liggen er nog drie bevroren embryo’s in de vriezer."

André Hazes verovert nu ook België
Lees ook

André Hazes verovert nu ook België

André bazuint al langere tijd rond dat hij en zijn Monique dolgraag een tweede kindje willen. Aangezien de biologische klok van Monique inmiddels aardig begint te tikken, is er wel een beetje haast bij. "We zijn er in ons hoofd veel mee bezig", aldus André. "En we zijn veel aan het oefenen, we hebben wel gewoon de wens.”

Ondanks hun liefde voor elkaar, zijn de ouders van André Junior nog altijd niet getrouwd. Al kan dat dit jaar zomaar eens gaan gebeuren. De Leef-zanger verklapte namelijk al eens dat hij zijn lief nog dit jaar ten huwelijk wil vragen. Monique zal echt mevrouw Hazes gaan heten", vertelde hij trots in weekblad Privé. "2019 gaat het jaar van Monique worden, dat heeft ze verdiend. Ze heeft het niet makkelijk met mij gehad."

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes jr.