nog meer bewijs

Aanklager dient nieuwe sekstape tegen R. Kelly in

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesAanklager dient nieuwe sekstape tegen R. Kelly in
RTL

De aanklagers in de zaak tegen R. Kelly zullen een nieuwe sekstape onder ogen krijgen. Advocaat van de slachtoffers Michael Avenatti zal deze als bewijsmateriaal indienen zo laat hij weten aan RTL Boulevard en op zijn Twitter.

"Het recht zal zegevieren"

De advocaat laat weten: "Ik kan bevestigen dat we vanmorgen een tweede video zullen indienen bij de aanklagers waarin R. Kelly te zien is.(...) Deze tape is onlangs ontdekt in ons lopende onderzoek namens de slachtoffers. Het recht zal zegevieren."

De zanger is momenteel verdachte in een misbruikzaak. Op de beelden zou te zien zijn hoe R. Kelly seks heeft met een minderjarig meisje. Zij was ook in een eerdere tape te zien. Michael Avenatti stond eerder ook Story Daniel bij in de zaak tegen president Donald Trump. Hij is momenteel ook bezig een derde video in handen te krijgen om als bewijsmateriaal in te dienen.  

R. Kelly maandag weer voor de rechter
Lees ook

R. Kelly maandag weer voor de rechter

R. Kelly wordt er van verdacht jarenlang vrouwen te hebben misbruikt. Enkele slachtoffers hebben in de documentaire Surviving R. Kelly hun verhaal gedaan. De zanger stond afgelopen zaterdag voor het eerst voor de rechter. Die heeft een borgsom van 1 miljoen dollar vastgesteld voor zijn vrijheid.

Lees meer over
R. Kelly