Next

Helene Fischer door ex ingeruild voor Zwitserse schone

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHelene Fischer door ex ingeruild voor Zwitserse schone
RTL

Helene Fischer lijkt te zijn ingeruild door haar ex Florian Silbereisen. De Duitse krant de Bild was aanwezig bij geheime repetities van Klubb3, waar de zanger samen met Jan Smit onderdeel van is. En volgens de krant was daar een bijzonder moment te zien.

"Nu ben ik eerst maar eens single"

Florian zou namelijk de Zwitserse zangeres Linda Fäh uit haar rok helpen. Dit is opzienbarend omdat de zanger dit ook vroeger deed met Helene Fischer. De twee vielen als een blok voor elkaar tijdens een gezamenlijke tournee in 2005. In Duitsland wordt nu volop gespeculeerd of Florian in Linda een nieuwe liefde heeft gevonden. De zanger zelf ontkracht dit en zegt: “Nu ben ik eerst maar eens single en überhaupt niet op zoek” 

Helene Fischer in tranen door weerzien ex Florian
Lees ook

Helene Fischer in tranen door weerzien ex Florian

Helene en Florian maakte eind vorig jaar bekend dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet. In een bericht op Instagram schreef Helene destijds: “We zijn al een tijd uit elkaar, maar we hadden tijd nodig om de situatie uit te zoeken.” Helene Fischer heeft momenteel weer een nieuwe vlam. Een luchtacrobaat met de naam Thomas Seitel zou haar hart hebben veroverd. 

Lees meer over
Helene Fischer