RIP

Amerikaanse The Voice-kandidate overleden aan bloedprop

Door RTL Boulevard/ANP··Aangepast:
© Getty ImagesAmerikaanse The Voice-kandidate overleden aan bloedprop
RTL

De 33-jarige Janice Freeman, kandidaat in het 13e seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice, is overleden aan de gevolgen van een bloedprop. Dit heeft haar manager bevestigd aan TMZ. Janice zat in 2017 in het team van Miley Cyrus en wist uiteindelijk tot de laatste 11 kandidaten door te dringen.

"Het was een zegen om haar stem te horen, ze was een inspiratie voor iedereen"

Miley bracht een eerbetoon aan Janice via haar Instagram Story met een foto waarin een regenboog doorbreekt. Ze bedankte Janice voor alles en schreef dat deze foto haar goed representeert. Ook Jennifer Hudson, eveneens coach bij The Voice, herdacht Janice op Instagram. "Het was een zegen om haar stem te horen, ze was een inspiratie voor iedereen. Mijn gebeden gaan uit naar haar dochter en familie."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Miley Cyrus deelt nog meer romantische huwelijksfoto's
Lees ook

Miley Cyrus deelt nog meer romantische huwelijksfoto's

Volgens de manager van Janice had de zangeres last van een hevige longontsteking en belandde de bloedprop uiteindelijk in haar hart. Echtgenoot Dion probeerde zijn vrouw te reanimeren totdat de ambulance verscheen om haar naar het ziekenhuis te brengen. Het mocht helaas niet baten, Janice overleed afgelopen zaterdag.

Janice laat haar man Dion en hun dochtertje achter.

Lees meer over
Miley CyrusJennifer HudsonMuziekDood