kool

Miljoenenjacht-deelnemer vergokt ruim drie ton

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMiljoenenjacht-deelnemer vergokt ruim drie ton
RTL

Het was een spannende aflevering van Miljoenenjacht. Het nieuwe seizoen begon gisteravond met de 59-jarige Ruud Hessing. Hij en zijn vrouw Anneke werden aan het einde van de avond ietsje rijker maar hadden nóg rijker kunnen zijn.

Het leek Ruud allemaal voor de wind te gaan toen hij vrij lage bedragen wegspeelde. Dit resulteerde erop dat de biedingen van de bank maar bleven stijgen. Ze konden 179.000 euro verdienen, daarna 203.000 euro en uiteindelijk konden 358.000 euro ontvangen als ze akkoord gingen met het bod. Toch zagen hij en zijn vrouw het helemaal voor zich en bleven doorspelen, dit tot ieders verbazing.

Deelnemer Miljoenenjacht afgewezen in hoger beroep
Lees ook

Deelnemer Miljoenenjacht afgewezen in hoger beroep

Ruud bleef, ook op advies van Anneke, maar No Deal roepen en koos uiteindelijk de verkeerde koffertjes. Als het bod uiteindelijk daalt naar 97.000 euro besloot het echtpaar alle hoop te vestigen op één koffertje met daarin de 2 miljoen euro. Helaas is deze gok verkeerd en vloog ook dit bedrag eruit. Hiermee waren alle hoge bedragen eruit en stortte het bod in naar 18.000 euro. Het echtpaar besloot om hier maar mee akkoord te gaan en dat bleek een goede keuze te zijn. Zoals altijd wordt het spelletje nog doorgespeeld om te kijken wat er in de koffer van de deelnemer zit. Hier zat uiteindelijk maar 10 euro in.

Winston Gerschtanowitz ging vervolgens bij een thuisspeler die hetzelfde bedrag heeft gewonnen “Ik durf het bijna niet te zeggen, maar dit is een van de laagste bedragen die ooit zijn gewonnen bij Miljoenenjacht.”

De uitzending zorgde voor nog meer commotie op social media. Vooral als een deelnemer niet op een, relatief simpel, antwoord kan komen. De vraag was “Maak dit spelletje af: Steen, Papier…” in plaats van schaar te antwoorden, komt de deelnemer hier helaas niet op en antwoordt met “kool”. 

Lees meer over
Miljoenenjacht