zoet!

Toprak toont voor het eerst haar kindje (en we zijn verliefd)

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @topraky / WendyToprak toont voor het eerst haar kindje (en we zijn verliefd)
RTL

Speciaal voor de nieuwe editie van het tijdschrift van Wendy van Dijk laat ex-soapie Toprak Yalçiner zichzelf én haar oogappeltje op beeld vastleggen. En het resultaat is puur genieten.

"Daar is die dan... Mijn Miro"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Feest: Toprak Yalçiner is moeder geworden
Lees ook

Feest: Toprak Yalçiner is moeder geworden

De actrice werd afgelopen zomer mama van zoontje Miro, een rol die haar als gegoten zit. "Ik voelde me meteen moeder", vertelt de 31-jarige tijdens een interview met het blad. Haar moederinstinct werd er met de paplepel ingegoten door haar cultuur en ook als klein kleutertje speelde ze regelmatig 'moedertje'. Dat ze jaren later zelf een kleintje in haar armen mag houden voelt dan ook als een droom die uitkomt.

Dat ze nu samen met haar ventje gekiekt mag worden, vindt ze helemaal machtig. "Daar is die dan... Mijn Miro, voor het eerst met zijn gezichtje op Instagram en voor het eerst met zijn koppie in een blad. Niet zomaar een blad, maar in de Wendy!", schrijft de jonge moeder trots op Instagram.

Na een vakantie in Ibiza besloten Toprak en haar vriend Mats het 'te proberen', en het was meteen raak. "Zeven dagen voordat ik een test kon doen, wist ik het al", vertelt ze dolgelukkig. Ze wil dan ook zeker een groot gezin, maar voorlopig geniet ze nog even van haar kleine ventje. "Er zijn zo veel mooie momenten", zoals lekker samen met zijn drietjes in bed liggen en lachen. Vooral van zijn ondeugende lachje krijgt Toprak geen genoeg: "Ik wilde altijd gezien worden in mijn leven, had behoefte aan erkenning. Miro geeft me nu al die bevestiging. Als hij me aankijkt, lijkt hij te willen zeggen: ik zie je."

 

Waar Toprak eerst haar kindje nog angstvallig weghield van de camera's, toont ze nu haar ventje met heel Nederland. En gelukkig voor ons wil ze meer van haar kindje online gaan delen, want dit snoezige koppie is toch heerlijk om naar te kijken?

Lees meer over
Toprak Yalçiner