Laat me met rust

Dochter Michael Jackson reageert op documentaire

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesDochter Michael Jackson reageert op documentaire
RTL

Paris Jackson, de dochter van de King of Pop, heeft gereageerd op de documentaire Leaving Neverland waarin de beschuldigingen van Wade Robson en James Safechuck voorkomen.

"Paris Jackson gelooft dat haar vader, Michael, niet schuldig is aan seksuele mishandeling"

In een tweet van Gay Star News werd verklaard wat Paris zou vinden van de documentaire: "Paris Jackson gelooft dat haar vader, Michael, niet schuldig is aan seksuele mishandeling." Inmiddels is die Tweet verwijderd, omdat Paris helemaal niet met deze site zou hebben gesproken. 

"Ik heb nog helemaal geen statement gemaakt, vooral niet over hoe dit mijn leven beïnvloedt", reageerde Paris. "Jullie gaan een beetje te ver. Dit was in ieder geval geen walgelijk en aanvallend artikel." De dochter van de King op Pop vindt het onzin dat mensen zich zo bezig houden met haar mening. "Jullie nemen mijn leven serieuzer dan ikzelf. Even kalm aan doen." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Oprah Winfrey maakt Michael Jackson-fans boos met interview
Lees ook

Oprah Winfrey maakt Michael Jackson-fans boos met interview

Een fan prees Paris om hoe zij reageerde op het verhaal. De fan meent dat de media graag leugens verspreid en op zoek is naar een reactie van beroemdheden. "Als iedereen op deze manier zou reageren op artikelen, zouden ze stoppen met leugens vertellen en écht nieuws gaan schrijven", liet Paris weten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de documentaire wordt Michael Jackson beschuldigd van seksueel misbruik van minderjarige jongens. Wade Robson en James Safechuck beweren jarenlang door de zanger te zijn gemanipuleerd en aangerand. Leaving Neverland is op 8 maart te zien om 19:50 op NPO 3. 

Lees meer over
Michael JacksonParis JacksonSeksueel misbruikDocumentaire