Trust nobody

Wat te kijken na WIDM: De nog spannendere Belgische variant

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @demol.beWat te kijken na WIDM: De nog spannendere Belgische variant
RTL

De ontknoping van het Nederlandse seizoen is aanstaande zaterdag. Fans hoeven niet lang te treuren: op zondag begint namelijk de Belgische variant van de hitserie.

Niels, Merel en Sarah doen zaterdag voor de laatste keer mee aan het spannende programma. De dag erna komt België al met een vervanger, dan gaat hun versie van Wie is de Mol? namelijk van start. Het is ook net even anders dan in Nederland, want er doen alleen maar onbekende kandidaten mee. Bovendien gaat de Mol erin zonder voorkennis, wat het nog spannender maakt. 

Rik van de Westelaken volgend jaar weer presentator WIDM
Lees ook

Rik van de Westelaken volgend jaar weer presentator WIDM

Voorgaande seizoenen joegen kijkers al de stuipen op het lijf. De reeks afleveringen van vorig jaar al helemaal, toen werden alle kandidaten levend begraven in de eerste aflevering. "Jij weet niets", zegt het programma. "De kandidaten weten niets. De Mol weet niets." Het moge duidelijk zijn: Dit programma is enorm onvoorspelbaar. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het nieuwe seizoen van de Belgische-versie van Wie is de Mol? is vanaf 10 maart te zien op de Vlaamse zender VIER. De afleveringen zijn ook online te kijken. De kandidaten dit jaar zijn Martijn, Liesbeth, Kaat, Joeri, Ingrid, Elisabet, Bruno, Bas en Axel. De Vlaamse Rik van de Westelaken is zoals altijd Gilles. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Rik van de WestelakenMerel WestrikNielsonSarah ChronisWie is de Mol?