happy couple

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez verloofd

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJennifer Lopez en Alex Rodriguez verloofd
RTL

Heugelijk nieuws voor Jennifer Lopez: ze is verloofd met haar vriend Alex Rodriguez. Beiden hebben op Instagram een foto geplaatst waarop ze elkaars hand vasthouden, om de vinger van Lopez zit een enorme ring.

"Ze heeft ja gezegd"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

''Ze heeft ja gezegd'', staat er bij de foto van Rodriguez. Het stel kent elkaar sinds 2017 en staat bekend onder pseudoniem J-Rod. Alex, van Dominicaans-Amerikaanse komaf, speelde jarenlang bij honkbalclub de New York Yankees. Daar groeide hij uit tot een van de beste spelers ter wereld. Tegenwoordig is hij op televisie te zien als analyticus en bij het programma Shark Tank.

Een expert op het gebied van diamanten heeft E! laten weten dat hij er niet van opkijkt als de ring een aankoopwaarde heeft van bijna een miljoen dollar. De verlovingsring lijkt smaragdachtig, rond de 10-karaats, waarschijnlijk een buitengewoon goede steen.

Jennifer Lopez sprak Bradley Cooper moed in voor optreden Oscars
Lees ook

Jennifer Lopez sprak Bradley Cooper moed in voor optreden Oscars

Voor Lopez wordt dit het vierde huwelijk, Rodriguez was één keer eerder getrouwd. Beiden hebben twee kinderen uit voorgaande huwelijken. Wanneer het stel daadwerkelijk in het huwelijksbootje stapt, is nog onbekend. Het stel is momenteel samen op vakantie, naar verluidt op de Bahama's.

Lees meer over
Jennifer Lopez